Vriendenloterij

VriendenLoterij

De VriendenLoterij staat bekend als de loterij die ontzettend veel om gezondheid en welzijn geeft. Bij deze loterij is uw mobiele telefoonnummer het lot waarmee u speelt.

Het totale prijzenpakket bestaat in 2014 uit € 34,5 miljoen. De loterij verloot 2 keer per jaar een Hoofdprijs van € 2 miljoen. Naast de Hoofdprijzen kunt u als deelnemer vaak kans maken op een gloednieuwe auto en leuke kleinere (geld)prijzen winnen!

Waarom online meespelen met de VriendenLoterij?

  • Iedere trekking kans op € 100 duizend
  • Extra prijzen winnen met GRATIS Bingo
  • Elke trekking kansmaken op een gloednieuwe auto
  • 2x kans per jaar kans op een Hoofdprijs van € 2 miljoen
  • Op een leuke manier bijdragen aan de Nederlandse gezondheid en welzijn

Wat kost een VriendenLoterij lot?

Een VriendenLoterij lot kost slechts € 12,50 (12,00 exclusief de jackpotbonus). Uw lot bestaat uit de laatste cijfers van uw mobiele nummer. Het is ook mogelijk om een fictief nummer te kiezen.

  • een lot zonder Jackpotbonus kost € 12,00
  • een lot met Jackpotbonus kost€ 12,50

Hoe werkt de loterij?

De cijfers van uw mobiele telefoonummer maken deel uit van het lot. Een toevalsgenerator (onder het toezicht van een notaris) zal tijdens een trekking prijzen aan verschillende willekeurige lotnummers koppelen. Iedere trekking worden er ongeveer een aantal van honderduizend prijzen verloot. De prijzenpot bestond in 2014 uit 34,5 miljoen euro.

Wat is VriendenLoterij Bingo?

Speel mee met de Vriendenloterij en speel automatisch mee met het extra Bingo spel. Deelname garandeert Bingokaarten, waarmee Bingogprijzen gewonnen kunnen worden.

Welke prijs gewonnen wordt is afhankelijk van het aantal benodigde getrokken getallen. De persoonlijke Bingokaarten kunt u downloaden. Gewonnen Bingoprijzen worden automatisch op uw bankrekening gestort.

Wat is de Autojackpot?

Wanneer u automatisch meespeelt, dan maakt u elke trekking kans op een gloednieuwe auto. De laatste 7 cijfers van het mobiele nummer waarmee u speelt, zijn bepalend voor het wel of niet winnen.

Een autoprijs kan op een niet verkocht lot vallen, in dat geval zal deze prijs doorschuiven naar de volgende maand, en zal de Auto Jackpot met één auto toenemen. De Auto Jackpot bestaat uit het totaal aantal auto´s dat te winnen valt.

Wat is de Jackpotbonus?

De Jackpotbonus is een onderdeel van de Auto Jackpot. Een lot inclusief Jackpotbonus zorgt er voor dat wanneer u een auto wint, u ook nog eens een bedrag van € 10.000 ontvangt. Het toevoegen van de Jackpotbonus optie kost € 0,50 per lot.

Wanneer vinden de VriendenLoterij trekkingen plaats?

Bij de VriendenLoterij zijn er in totaal 14 trekkingen per jaar. Er zijn 12 maandelijkse trekkingen en 2 extra trekkingen. De normale trekking vindt altijd aan het einde van de maand plaats.  De extra trekkingen vinden op andere data plaats. De data van deze trekkingen wordt aan het begin van het nieuwe jaar bekend gemaakt.

Waar kan ik zien of ik gewonnen heb?

Een trekkingsuitslag van de VriendenLoterij wordt altijd de 3de van de volgende maand bekend gemaakt, en is onder andere in te zien op de pagina maanduitslagen.

Wat is de winkans en hoe is die te vergroten?

De winkans van de VriendenLoterij ligt tussen 1 op 5 en 1 op 6. De kans op het winnen van een prijs is dus gemiddeld 1 op 4. Deze kansberekening kwam tot stand door het aantal winnende deelnemers te delen door het totale aantal deelnemers.

De winkans is alleen maar te vergroten door meer loten te kopen!

Welke Goede Doelen steunt de Vriendenloterij?

50% van de inleg van de lotenverkoop gaat direct naar maatschappelijke initiatieven. De VriendenLoterij besteed veel aandacht aan de Nederlandse welzijn en gezondheid. Het gaat hierbij alleen om organisaties die bezighouden met de verbetering van de gezondheid en welzijn van mensen.

De loterij biedt de unieke gelegenheid om zelf te kiezen voor welk goed doel u meespeelt. Dit mag ook een eigen club of vereniging zijn, mits het aan de voorwaarden voldoet.