Miljoenenspel

Miljoenenspel

Het Miljoenenspel is een loterij van de Staatsloterij waarbij deelnemers elke trekking kans maken op 1 miljoen. Het opvallende aan deze loterij is dat het prijzenpakket bestaat uit meerdere kleinere prijzen in plaats van één gigantische jackpot. Zo wint één iemand bijvoorbeeld niet € 3 miljoen, maar winnen er 3 mensen € 1 miljoen oftewel er worden meer deelnemers miljonairs. Speelt u al mee met het spel der miljoenen?

De voordelen van Miljoenenspel

  • Lage lot prijs
  • Wekelijks kans maken op een € miljoen
  • Elke zaterdag gegarandeerde Hoofdprijzen
  • Prijzen zijn belastingvrij

Waarom Miljoenenspel spelen?

De loterij heeft een moderne vormgeving en spelverloop. Dankzij de lage lotprijs blijf ik het leuk vinden om elke trekking mee te spelen. Wij kunnen Miljoenenspel zeker aanraden aan diegenen die aan iets nieuws toe zijn.  Zeker voor mensen die weinig zin hebben in een maandelijkse trekking. Wekelijkse trekkingen hebben dan meestal de voorkeur. Deze loterij sluit daarom beter aan bij deze mensen.

Wat kost een lot? 

Een Miljoenenspel lot kost € 5 euro. Miljoenenspel loten kopen kan op verschillende manieren, zowel op het internet als in de winkel.

Hoe werkt Miljoenspel?

Een lot bestaat uit 5 cijfers en een letter. Deelnemers kiezen zelf de letter van het lot. Stel dat u alle cijfers en uw gekozen eindletter overeenkomt met de extra miljoenenletter, dan wint u de hoofdprijs. Er worden in totaal tijdens een trekking 3 lotnummers getrokken, waardoor u 3 keer kans maakt op het worden van een miljonair.

Wat is de winkans van deze Nederlandse loterij?

De winkans op een geldprijs is gemiddeld 1 op 4.

Welke goede doelen steunt het Miljoenenspel?

Op dit moment geen, de winst gaat naar de Nederlandse Staat.

De geschiedenis van Miljoenenspel

De loterij werd op 3 maart 2012 in het leven geroepen door de Staatsloterij. Het concept van meer winnaars van een miljoen komt naar voren uit een gehouden onderzoek. Men bleek behoefte te hebben aan meerdere grotere prijzen in plaats van gigantische jackpots, waardoor de organisatie de kans greep om een nieuwe variant te starten.

Tot op heden blijft het Miljoenenspel sterk in deelnemers groeien en neemt het een aardige concurrentiepositie ten opzichte van de Lotto in.

Wanneer valt de jackpot/hoofdprijs?

De loterij heeft geen jackpots. Miljoenenspel verloot wel elke week 3 prijzen van € 1 miljoen. Je hebt dus per trekking 3 kansen om miljonair te worden.

Hoe groot is de kans dat ik de Jackpot win?

Met ieder lot maak je elke week 3x kans op € 1 miljoen euro. Dat is een kans van ongeveer 1 op 1.4 miljoen. Wist je dat dit de grootste kans op € 1 miljoen van alle Nederlandse loterijen is? Daarnaast zijn alle prijzen belastingvrij. De loterij garandeert volledige anonimiteit en de mogelijkheid tot advies en begeleiding.

Wanneer vinden de trekkingen van Miljoenenspel plaats?

Elk zaterdag. Je kunt op de dag van de trekking tot 17:00 jouw loten kopen (via het internet).